Sponsoractie Kerst & Nieuw 2017/2018

Algemeen

Om verder te kunnen investeren in hoogwaardig sportmateriaal, zetten wij vanuit de TS een sponsoractie op het getouw. Weet dus dat de globale opbrengst van deze actie rechtstreeks terugvloeit naar de jeugd! Het materiaal dat we voor ogen hebben, kan je hier en hier raadplegen.

We doen dit d.m.v. het aanbieden van dessertcups. Gelieve hieronder het aanbod te willen vinden. Elke cup kost €2 en is enkel per 5 stuks te bestellen. Voor elk glaasje dat wordt verkocht gaat er €1 in de pot voor de jeugd en legt de tennisschool er nog eens €0,5 bovenop uit eigen zak!

De glaasjes blijven makkelijk meerdere dagen goed in de koelkast. Bestel er dus zeker genoeg, want jijzelf, je kids én je gasten zullen na het eerste glaasje zeker nog een tweede glaasje wensen 😉 Klik door naar het bestelformulier om uw bestelling door te geven.

Hoe komen we op dit idee? Heel eenvoudig: koken is altijd een hobby geweest, sedert vorig jaar volg ik dan ook kookles in Spermalie te Brugge. Vanaf dit jaar werd nog een tandje hoger geschakeld en volg ik het versnelde traject (= 3 modules binnen een schooljaar) met de intentie tegen juni 2018 hulpkok te zijn en een jaar later volwaardig chefkok.

Levering

Vanaf 15 glaasjes worden deze op 24 of 31 december aan huis geleverd op of rond het middaguur (enkel voor Gavere en deelgemeentes + Zingem en deelgemeentes). Kleinere bestellingen kunnen worden afgehaald bij me thuis. Het exacte tijdstip wordt later nog gecommuniceerd.

Betaling

De glaasjes worden cash vereffend bij het afleveren/ophalen.

Hygiëne

De cups worden met de grootste zorg bereid en volledig afgesloten geleverd (incl. deksel). Bovendien kant-en-klaar: het deksel eraf halen en je kan beginnen smullen! Lekker makkelijk en tijdsbesparend, waardoor er meer plaats vrij komt voor gezelligheid!

Aanbod

 

Hoofdingrediënt

Fruitgel

Afwerking

Glaasje A

Pannacotta Vanille

Bloedsinaasappel

Trio chocolade

Glaasje B

Pannacotta Vanille

Guava

Rood fruit + framboos koekje

Glaasje C

Pannacotta Chocolade

Exotisch fruit (passie, limoen, banaan, mango, kalamansi)

Kokos + citrus

Glaasje D

Pannacotta Chocolade

Granny Smith/Limoen

Duo van pistache + kokos

Glaasje E

Pannacotta Kokos

Exotisch fruit (passie, limoen, banaan, mango, kalamansi)

Trio chocolade

Glaasje F

Pannacotta Kokos

Granny Smith/Limoen

Trio chocolade

 

 

Beeldmateriaal

Op de 4e rij van m'n Instagram (food)account kan je de nodige foto's terugvinden van enkele dessertcups zoals deze in september werden gemaakt t.v.v. het eetfestijn @ TC Den Bruel. Bovenstaande cups worden volledig in dezelfde stijl opgemaakt, met hier en daar een kleine twist in de afwerking.