Kalender BZT Herfst-Winter '17-'18

BZT staat voor Begeleid Zelfstandig Tennis en gaat telkens door @ TC Den Bruel op zaterdag van 12u30 tot 13u30. Dit staat open voor alle jeugd die binnen Tennisschool FUN!damentals les volgt, dus ook voor kids van GTC Gavere!

Dit is géén extra les. Wat is het wel: het is een extra speelmoment waarop de kids worden uitgenodigd om onder elkaar (of met mama of papa) een balletje te komen slaan, weliswaar onder begeleiding van een trainer. De trainer zorgt voor het goede verloop, zorgt ervoor dat op tijd wordt doorgeschoven van speelpartner, springt bij waar nodig en geeft tactische tips waar mogelijk. Indien voldoende kids, kan er eens een mini-tornooitje worden ingelast onder de aanwezigen. Soms zal de lesgever ook eens een specifieke tactische situatie belichten die de weken voordien aan bod is gekomen tijdens de lessen. 

Extra aandacht voor de data waarop we testjes zullen afnemen. Graag in grote aantallen aanwezig!!! Deze testjes zorgen ervoor dat we een duidelijk beeld krijgen van uw kind wat betreft zijn motorische bagage alsook zijn huidige tennisvaardigheden. Door deze testjes regelmatig te hernemen ben je als ouder in staat uw kind zijn of haar progressie makkelijk op te volgen. Sommige testjes zullen tijdens de les ook aan bod komen, andere dan weer niet.

Weet dat dit standaard in het lespakket zit vervat. Maak er dus gretig gebruik van, zou ik zeggen!